مجموعه ماریکو شما را به خرید بهترین ماشین آلات سورتینگ دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش ویژه خط فراوری پسته تمام اتوماتیک

آنچه در این مقاله می خوانید...

5 ویژگی شگفت انگیز خط فراوری پستهخط فراوری پسته را از کجا بخریم؟

فروش خط فراوری پسته تمام اتوماتیک به صورت ویژه صورت می گیرد؛ بدیهی است که چنین خطوطی از قسمت های مختلفی تشکیل گشته و هر قسمت به زیر بخش هایی تقسیم شده است؛ طبیعتاً هر بخش به واسطه یک سری لوازم و تجهیزات کار می کند. لازم به ذکر است که خط فرآوری، کلیه کارهای مربوط به پوست کنی، خشک کردن، تمیز کردن و آماده سازی نهایی پسته را انجام می دهد.

فروش ویژه خط فراوری پسته تمام اتوماتیک

5 ویژگی شگفت انگیز خط فراوری پسته

5 ویژگی شگفت انگیز خط فراوری پسته پسته در واقع نوعی میوه خوشمزه و فوق العاده مقوی با ارزش غذایی بالاست؛ این میوه، دارای یک پوست نرم تقریباً سبز رنگ بوده؛ که در لایه زیرین آن، پوستی سخت قرار دارد؛ مغز پسته نیز درون این پوسته سخت جا گرفته است.

به طور معمول، پسته پس از چیده شدن از درخت، پوست گیری و رطوبت گیری شده و سپس روانه بازار می گردد؛ به همین دلیل در دسته خشکبار قرار گرفته است.
در زمان های گذشته کلیه مراحل فراوری پسته با استفاده از دست و نیروی انسانی انجام می شد؛ اما امروزه با توجه به افزایش تولید پسته و آمدن تجهیزات پیشرفته به بازار، این کار به وسیله دستگاه های خاصی صورت می گیرد.

مهم ترین قسمت های خط فراوری پسته عبارتند از: بالابر، پسته پوست کن، خشک کن، هیتر، رطوبت گیر، سیستم شست و شو.
مسلماً استفاده از چنین تجهیزاتی نه تنها سرعت کار فراوری و آماده سازی پسته را بالا می برد؛ بلکه سطح کیفی محصول نهایی را نیز بهبود می بخشد.

در ادامه چند ویژگی خط فراوری پسته را بیان می کنیم:

  • دارای صرفه اقتصادی قابل توجهی است.
  • به میزان بالایی در وقت تولید کنندگان صرفه جویی می کند.
  • تفکیک، جداسازی و درجه بندی پسته ها طی مدت زمان کوتاه
  • این خط، دارای نوار نقاله و سیستم جا به جایی مناسب است.
  • تولید محصولی کاملاً سالم، تمیز و بهداشتی

خط فراوری پسته را از کجا بخریم؟

خط فراوری پسته را از کجا بخریم؟ همان گونه که پیشتر بیان شد؛ خط تولید پسته، بخش های مختلفی را شامل شده و هر قسمت از آن کار ویژه ای را انجام می دهد.
به طور کلی فراوری پسته را می توان به دو مرحله کلی فراوری پسته تر و پسته خشک تقسیم نمود؛ فراوری پسته تر، شامل کارهایی مثل جدا کردن دم خوشه، برگ درخت، جدا کردن پوست نرم و شستشوی پسته با آب می باشد؛ اما فراوی پسته خشک، روند طولانی تری داشته و کلیه مراحل غربالگری، رطوبت گیری و خشک کردن (تقریباً هشت ساعت طول می کشد) را شامل می شود.

روش های مختلفی برای خرید خط فراوری پسته وجود دارد؛ در واقع شرکت های زیادی به تولید یا عرضه تجهیزات مرتبط با این کار می پردازند؛ برخی از آنها طرح های توجهی بسیار خوبی ارائه داده و مشتریان را در زمینه تهیه خط فراوری مناسب راهنمایی می کنند.

حمیدرضا طباطبایی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ماریکو شما را به خرید بهترین ماشین آلات سورتینگ دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید